Over ons

Het vertalen van uw huisvestingsbehoefte vanuit de leefwereld van de gebruiker, dat is wat 2 double you drijft. Geen stapels papier, maar een concrete en praktische vertaling naar advies en ontwerp. Dit doen we door het aanbieden van een integraal pakket aan producten en diensten, van strategie tot ontwerp. Betrokken, betrouwbaar en korte lijnen is wat onze samenwerking met u typeert.

Antoinette Broens

Interieurarchitect | Dat je architectuur moet beleven, staat voor Antoinette vast. Met haar ruimtelijk inzicht en voorstellingsvermogen weet ze ontwerpen tot leven te brengen als het nog maar schetsen zijn.

Winold Wijnholds

Adviseur | Winold is oprichter van 2 double you. Visionair en strategieontwikkelaar, maatschappelijk betrokken. Stelt kritische vragen. Heeft een zwak voor vormgeving, gaat voor de menselijke maat.

Dirk Corsèl

Adviseur | Complexe uitdagingen? Dirk schuift graag aan bij de klant, op zoek naar de vraag achter de vraag. Ontrafelt vraagstukken tot hun essentie en vindt samen met de opdrachtgever een oplossing. 

Jody ter Stege

Adviseur Huisvesting | Een advies is duidelijk, logisch en passend. Voor Jody is dit de normaalste zaak van de wereld. Gaat voor een professionele, persoonlijke en plezierige aanpak.

Oscar Rosier

Ontwerper |

Missie

2 double you creëert vanuit de leefwereld van de gebruiker huisvestingsconcepten en vertaalt deze naar een passend en bruikbaar resultaat.

Visie

Wij zijn voor onze klanten een betrouwbare en betrokken partij, die op het gebied van huisvesting een compleet pakket aan producten en diensten levert. Wij zijn geïnteresseerd in zowel de klant als de gebruiker. Hierdoor past het resultaat bij de bedrijfsfilosofie van de klant en de leefwereld van de eindgebruiker. Wij dagen de klant uit buiten de kaders te denken, bieden creatieve oplossingen en houden focus op het einddoel.